Senaste inläggen

Av cecilia - 2 januari 2010 10:08

Gott Nytt År allihop!

Är nu tillbaka från semestertrippen! Egypten & Hurghada blev det denna gång!

Inte så mycket som föll i smak men vi hade i alla fall tur med vädret , det lär dröja innan vi bokar en resa till detta land igen.

Men semester är semester och med lite färg på kinderna orkar man kanske ta sig igenom dessa kalla mörka månader som återstår innan solen lyser med någon reda igen.

Finns inte så mycket att rapportera på hundfronten, det har liksom inte hänt så mycket... Tror nog att Lussan har det gott i Tomelilla, Flisan har varit på Hotellet när vi har varit iväg, är skendräktigoch allmänt tråkig men det går väl över inom en snar framtid.

Ha det riktigt skönt nu de få dagar av ledighet som återstår, jag återkommer...


ANNONS
Av cecilia - 23 december 2009 21:16

Vill så här passa på och önska er alla en   God Jul & Gott Nytt År!  

Familjen Mogor passar på och åker en tur till lite sol och värme, åter till sent nyårsafton med nya krafter inför vad som komma skall!

För er som undrar varför hemsidan uppdateras så sällan... Det är en ny på G, hoppas få ut den ganska snart i januari, fin blir den  .

Ha det nu riktigt skönt i vintervädret, man får njuta av det "vita" så länge det finns!

Julkramar i mängder till er alla!

ANNONS
Av cecilia - 12 december 2009 09:39

I dag GRATTAR vi Flisan som fyller 4 år  .

Inget gott blir det för flisan mår . Absolut fel dag att vara magsjuk!!!

Nåja hon repar sig väl om några dagar och godbitarna kan hon ha innestående.

Hur som haver... Grattis gumman på födelsedagen!

Av cecilia - 11 december 2009 20:42

Idag GRATTAR vi Com Flingan, Grynet och Limpan på 5 års dagen  . Hoppas att ni har haft en riktigt fin och mysig födelsedag med massor av godsaker!


Av cecilia - 3 december 2009 19:24

  

Idag har jag och Christel (Dot Aladdins matte) varit i Tomelilla och hälsat på det lilla monstret   . Så mysig och lugn hon var... tänk att referenserna är så olika, kanske tur det eller hur Susanne!

Söt som socker var hon i alla fall det var vi alla eniga om    , kanske inte El Fajita riktigt höll med men hon duger...

Två bilder till blir det i alla fall, håll till godo:

  

  

Kan man vara sötare eller? Kunde lätt följt med i väskan, synd jag inte tog "trunken" i dag   .


Av cecilia - 30 november 2009 15:03

Fick en bild på Miembro's Kajsa Kavat "Tassa" som börjar finna sig tillrätta i Kivik, tack Liselott för bilden!

  

Tassa visar stolt upp sitt ben för fotografen  . 

Av cecilia - 29 november 2009 16:52

Nu kommer här två bilder på Lussan, tack Susanne!

Fick frågan av Tullia varför jag inte behöll denna lilla valp här hemma och tänkte att jag kunde svara här då jag kan tänka att det är fler som undrar . Jo, Susanne och jag har under nästan ett års tid planerat att skaffa valp tillsammans, först var det efter El Fajita där vi inte fick till en parning, sedan var det en valp efter Flisan där vi inte heller lyckades para, därefter hade vi tänkt ta en Aladdin avkomma men det blev ingen läplig tik i sommras så när det nu såg ut att bli en sötnos här efter Aladdin och Happy så slog vi till . Att jag själv står här med endast en hund just nu är ju avigt men sånt är livet på en pinne! Det ska nog finnas en valp till mig också så småningom , arbetar på det!

  

Lussan in action!

  

Kan sitta still också!

Av cecilia - 29 november 2009 08:48

Då var Lussan på plats i Tomelilla!

Enligt rapport var El Fajta lagom road av detta monster mitt i sin egen skendräktighet. Nåja det ska nog lösa sig om inte annat ger hon kanske upp sin önskan om egna valpar...

Prussiluskan åkte hem tillsammans med nytillskottet i Kivik Miembros Kajsa Kavat "Tassa", lycka till ni också! Jag inväntar bilder från Susanne, så fort dom kommer lägger jag ut dom här i Bloggen!

Vi har själva varit i Malmö, Malmö Arena och Idol 2009 , fullt ös medvetslös! En upplevelse man lever på länge! Min älskade Calle klarade sig till Göteborg, jippie!

En annan nyhet är att denna underbara Bloggplats har utökat sitt Smileysstortiment med råge, toppen tycker jag som gillar dessa roliga små gula.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se