Senaste inläggen

Av cecilia - 10 februari 2010 12:43

 Tog fram borsten och tänkte fota Quilla i solen, några fina kort var det tänkt! Det blev precis samma bilder som tidigare  , har tydligen bara en växel på doggsen. Fick dock en trevlig bild på Flisan, hissen går en eller två våningar högre hos Flisan än hos Quilla (än så länge) även om den långt i från alltid går hela vägen  .

  

Flisan spanar ut på vägen!

Så till aktivitetsfotograferingen...

  

Titta här Q, så här ska det se ut när du blir stor!  
Nu är Q på G!

     
Shit, nu gick jag för långt igen...

  
Vi blir snabbt kompisar igen  !


ANNONS
Av cecilia - 5 februari 2010 15:33

Då har lilla Q varit här i 2 veckor! Tänk vad tiden går...

Vi har funnit ganska bra rutiner och vi trivs tillsammans allihop  .

Q börjar visa sin rätt sida, en social dam som inte förstår hur folk kan gå ifrån henne, följer gärna med alla helt utan urval  . Mellan varven är hon en riktig ragata, men de sidorna visas med urval här på hemmaplan, dags att komma ner på jorden snart kanske?

Dagen till ära kom kameran fram igen och åter skulle finfina bilder presenteras.

Nu blev det som det blev... här kommer dom i alla fall!

  

Det bästa som kunde bli till som ståbild från sidan!

  

Jaaa, vad säger man  .

  

  

Ni som har varit inne på hemsidan under dagen undrar kanske vad som händer?

Lite uppdateringar är på gång och ibland blir det inte som det är tänkt från början men det blir nog rätt till slut, ha tålamod goda kamrater!

I helgen är det Sennenspcial i Sala, jag håller tummarna för alla jag känner, lycka till och ha en riktig trevlig dag.


ANNONS
Av cecilia - 3 februari 2010 17:36

Onsdagar är normalt min lediga mittiveckandag! En riktig toppendag! Så även idag men tyvärr kantas den av en riktig BONNAFÖRKYLNING som tog udden av det hela! Men, men doggarna mår prima och det är ju huvudsaken! Tog med kameran på eftermiddagsbuset, massor med bilder som ser lika dana ut, hur skoj är det på en skal? Nåja här kommer ett axplock!

Nehe inga bilder... har försökt tidigare men bloggplatsen har nog serverproblem! inga bilder, inga smileys..., spara kunde man uppenbarligen iaf! Återkommer!

Här kommer bilderna...

  
Flisan delar Q's intresse av buskbeskärning, kanske fel årstid men vad gör det?

  
I denna valppäls fastanar alla snö, en hel snögubbe i rumpan när man kommer in!
  
Kärlek kan man uttrycka i många olika former!
  
Älskar dig också Flisan...
  
Bara bus hela tiden, Flisan tycker nog just nu att det är det bästa som hänt på länge, skönt att man kan ändra uppfattning .

Av cecilia - 29 januari 2010 16:24

Ååå bilder har utlovats, lätt att säga så där innan man ska fotorafera!

Lätt som en plätt, eller hur  , framför allt ståbilder. 

Nej det blev ingen bra bild stående, ni får hålla tillgodo med det som blev (då har jag säkert raderat de andra 100 bilderna). Måste säga att jag beundrar Eva o Stefan som lyckats att fota alla valparna nästan 1 gång i veckan.

  


  


  

Ganska skönt när uttrycket är så här, lugnet har lagt sig så att säga!


Tullia Bengtsson, Skånegårdens Kennel har varit på besök här idag, tack för Semlan och de fina julklapparna, Zoltan somnar ovaggad i kväll tror jag  .

Av cecilia - 28 januari 2010 12:36

  

  

Av cecilia - 28 januari 2010 11:02

Nu är Q anmäld till sin första utställning  . Några dagar över 4 månader är hon då det är Inofficiell utställning i Bollerup, har varit där förr med valpar och det brukar vara helt okey, ridhus med massor av mumma! Vet att det är fler som tänkt åka dit och då det inte var helt klart hur anmälningarn skulle gå till så kommer insturktion här:

Gå in på följande sida

http://www.borzoi-ringen.com/

Hitta fliken utställning - Onlineanmälningar. Du anmäler på plats-

Bollerup 2009 och i fältet längst ner kan man ju lämpligt skriva att det avser Bollerup 2010, så det inte sker ngt missförstånd   .

Idag skiner solen över Åhus, inte som igår då det var full snöstorm, herre jösses vad jag är trött på denna snö, nu vill jag ha gräs och värme!


Av cecilia - 27 januari 2010 19:33

dag för dag ! Det är kanske inte stora famnen från Flisans sida men en viss acceptans har skett! Skööööönt tycker både jag och Q.

Idag har vi haft besök av Dot Aladdin med småmattar, ville dra in lite valplukt i borrarna tror jag, Aladdin gillade Q och kärlek uppstod direkt   . Kastreringen var nära så lekstunden blev ganska kort! Aladdin sa dock att en sådan där vill jag också ha, något att fundera över Christel??? Tack för besöket, ni är hjärtligt välkomna tillbaka, det tycker vi alla!

På fredag är det tid för fotografering, 9 veckor är lilla damen då, tänk vad tiden går!

Av cecilia - 25 januari 2010 14:03

en liten rapport om hur det går...

Flisan blev grymt besviken i fredagskväll då Quilla gjorde entre på Åvägen!

Helgen har det varit motorväg mellan innerväggarna, först Flisan och sedan Quilla... hack i häl.  , just så här tyckte Flisan att det var!

Ute var det samma visa, dock lättare att fly för hon springer ju inte så fort än den där lilla Q, snön är också ganska djup och benen är inte så långa   . Nu kan dom vara i samma rum och orken att fly har sinat... Nu säger Flisan till istället. Dock är Q en ganska cool dam hon säger:

-Flisan, du är en riktig jäkla skitkärring som inte vill leka med mig och jag skiter fullständigt i om du visar alla tändena för jag har också!! Titta, mina är mycket vassare än dina! .

Ungefär så här har vi det just nu! Underbart med valp   .

Återkommer, Q har precis vaknat...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se